Tony Gavin, Davenport House Clinic

We have been delighted with the design, materials and install of our new treatment room at Davenport House Clinic. Langley have provided us with bespoke fixtures, and a truly unique look which is true to our design brief. We receive comments from everyone who walks into the room about how fabulous it looks. The craftsmen who installed it worked quickly, with little disruption and true attention to detail. Thank you so much.

Tony Gavin, Davenport House Clinic
Filed Under: Uncategorized

Visit our showroom

Langley House, Victoria Mill,
Bradford Road Bolton,
BL3 2HF

GET IN TOUCH VIEW ON MAP 01204 525 432

BE INSPIRED.

Some of our recent projects


New Year, New Bathroom – Modern Bathroom Design

Pantone Colour of the Year 2024 – Peach Fuzz

Home Organisation for 2024: The Ultimate Decluttering Guide

7 Easy Ways To Decorate Your Home For Christmas