Tony Gavin

“We have been delighted with the design, materials and install of our new treatment room at Davenport House Clinic.  Langley have provided us with bespoke fixtures, and a truly unique look which is true to our design brief.  We receive comments from everyone who walks into the room about how fabulous it looks.  The craftsmen who installed it worked quickly, with little disruption and true attention to detail. Thank you so much”

– Tony Gavin, Davenport House Clinic

Filed Under:

Visit our showroom

Langley House, Victoria Mill,
Bradford Road Bolton,
BL3 2HF

GET IN TOUCH VIEW ON MAP 01204 525 432

BE INSPIRED.

Some of our recent projects


Win! A Smyle Geberit Bathroom Cabinet

Dulux Colour of The Year Tranquil Dawn

SALE! Ex-display Sycamore Bedroom Furniture

Wetroom’s Designed and Installed – Expert Advice